TERIMA KASIH

Salam...aku belum lagi beritahu berita baik tu tapi semua dah ucapkan tahniah pada aku....aku tahu kebanyakan yang masuk blog aku ni orang-orang yg memang satu opis dengan aku....aku bukan x nak bagitau orang..even ngan mak aku pun aku x bagitau lagi....ermmmm memang laaa berita baik tu aku dianugerahkan Khidmat Cemerlang tahun 2008..mungkin ni rezeki dari Allah..alhamdulillah aku bersyukur...walaupun dalam hati aku..aku rasa aku masih belum layak untuk menerima khidmat cemerlang tersebut...bagi aku...aku masih belum cemerlang.......dan untuk pengetahuan semua memang nama aku tidak langsung dicalonkan....walaupun bos aku nak calonkan nama aku....aku awal-awal dah cakap supaya nama aku dikeluarkan dan jangan dicalonkan.......tapi keputusan pihak pengurusan sumber manusia yang membuat pilihan....walaupun bos aku tak calonkan nama aku tapi aku tetap dapat gak....aku terima keputusan tu.

Terima kasih kepada semua yang mengucapkan ucapan tahniah tu..aku rasa terharu gak bila masuk jer blog byknya ucapan tahniah....terima kasih sekali lagi.

Lately ni memang aku sibuk sikit.....biasa laaa keje mana yang tak sibuk.....hari ni satu hari aku ngan bos discuss pasal laporan...esok nak jumpa Datuk Bandar...nak kena brief pasal laporan....hopefully semuanya ok...balik ari ni nak kena study laporan dan juga dokumen kontrak takut gak kena tanya yg bukan2 nanti x lepas jawab plak huhuhu....ni laaa rutin aku sekarang...dan akan datang kerja akan bertambah....tanggungjawab juga akan bertambah.....hopefully aku tabah menghadapi segalanya dekat unit ni...soalan exam budak-budak cuma siap untuk exam bulan 6 ni jer....untuk exam bulan 9 masih belum siap lagi.....aku nak kena buat pelan2...format peperiksaan pun dah tukar...aku nak kena gubal soalan pasal kes plak coz 25% dari markah diaorang kena buat perbincangan kes....harap2 makcik-makcik yang amik exam bolehlah jawab soalan-soalan yang aku buat....kesian gak aku dekat diaorang...tapi mana yang datang jumpa aku minta tips tu aku bagi laa mana-mana topik yg kuar ..tapi cuma part aku jer laaa coz yg gubal soalan tu ada lebih kurang 8 orang akauntan semuanya...so mcm2 soalan kuar...aku cuma buat soalan part audit ngan akaun jer.

Tadi call K'own tanya dia g tak badminton.....beriya betul ajak aku g main badminton hehheh ...biasa laa budak2 badminton tu kalau ada aku bising sikit....coz aku jer selalu wat kecoh...bila depa main siap aaaaaa mesti kena kutuk ngan aku heheheh apa pun perkara-perkara yang buat aku release sangat..happy ngan kawan-kawan.....cite bab kawan...lama tul aku x jumpa budak2 fius ni..rindu plak aku dekat diaorang....last jumpa masa g port dickson...dah lama betul ermmmm hopefully aku blh gather ngan diaorang lagi hahaahah blh laaaa wat gila2 sikit hehhee...

ok laaa nak cin cow dulu....kalau larat karang g la kot main badminton....netball pun lama gak x turun..selalu jer aku ada hal....harap budak-budak lagend tak der laa marah dekat aku ni huhuhu
10 Responses


  1. SaiF HaQiem Says:

    congratz once again...setiap usaha pasti ada habuan...rezeki dr Allah bro...


  2. b-boy Says:

    tahniah3.. bila nak langsung akad..? ehhh silappp.. wakakakakaka larikkkk!!


  3. Fazahra Life Says:

    Tahniah en.rhuddy..

    Weh..ko keje kat mana yek..sorry ler aku bkn ofis mate hang..hehe :)


  4. Rhuddy Says:

    Terima kasih byk Eazy, Bro Madi, Saif, B-boy, and fazahra....semoga kalian juga beroleh kecemerlangan.

    aku keje dkt DBKL jer huhuhu


  5. Hezesuze Says:

    ishh adik akak dpt anugerah...
    CONGRATULATIONS!
    mmg patut pun dpt kan...asyik2 keje je smpai nak jumpa pun susah...

    xpe tu pun tuk future rhuddy gak ek...keep on moving yeh...

    p/s da dpt anugerah kan kene banje sis ni..wakaka


  6. Rhuddy Says:

    heehe...insyaallah ada kesempatan sy blanja yer kak heze kuh sayang huhhhuhu


  7. Alam Setia Says:

    Wah...tahniah dah cemerlang. Biler nak belanja aku nei


  8. wahhh tahniah yek walaupun aku tetiba jew terasa cam org terakhir dok wish ang wakakakak tapi memang aku nak jadi org terakhir pun wakakkaaka (laie mau kaber wakakakak)


Post a Comment