STRESS TAHAP BATU GILING

Dua tiga menjak ni kepala aku stress sangat...maybe kerja yang terlalu banyak dan banyak yang masih pending yang perlu aku settlekan...nak jer aku letak kepala aku atas batu giling pastu golek-golek supaya otak aku boleh lendik (menda tu?? wakakakak) aku pun tak tahu lendik tu apa...tapi bila tgk pic pompuan stress kat atas terus hilang sikit stress aku (wakakaka wat muka gatal)...tapi korang tgk aaa apa effectnya ke atas body kita bila kita stress. ermmmmmmmmmm calooooooo babe..sajer masukkan sebab kepala dh sengal ngan kije huhuhu


5 Responses
  1. hezesuze Says:

    tu arr stres coz xmandi PD arituh kot...hehehe

    stress tahap batu giling...awat tak stress tahap batu lesung jek...sah2 kpala da ting tong kan...

    pepun get rest okey...jgn dok stress sgt...kesihatan kene jaga kang xde sape plak nak ganti tkang jaga beg kalo g picnic lagi nanti...hehehe larikkkkkkkk


  2. CikLola Says:

    nth nyee...batu giling lak...lesung r..huakaka..

    abg rhuddy..pe kate bawak lesung duk depan mata...kolu ase stress suh b!g mama tumbuk2 dgn lesung tuh...kompem baek punya..huakaka...amponzzz

    relek3...wat slow3 maaa...xmo mare3..xmo angin2..kang puting beliung ada kat opis tuh nnt.. 1 by 1...insyaallah settle gak..


  3. rizz Says:

    adoi la rhuddy nakmo stres2 k ritu da gelak guleng2 hahaha


  4. tue lew kekdahnya dok gelak tak ingat dunia laie wakakak kan dah stress2 wakakak tak per nanti aku lesung batukan otak ang wakakak


  5. diary, fara Says:

    aku rasa kan, kalau ko stress..meh la dok sejam dua kat opis kami neh.. ko akan rasa gilanya lagi time2 qielah ngah sengal


Post a Comment