CARUTAN DAN MAKIAN

BODOH, BANGANG, TOLOL, BAHLOL, SEWEL, SETAN, PUNDEK AYAM, CIPAN HITAM, @#$!@***, B%&*)T, P$%$T, K*&^K..BANGANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG, GILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, TOLOLLLLLLLLLLLLLLLL, HANTU PUAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, MERENGGGGG.....
KENAPA JADI BEGINI, KENAPA HARUS BENGINI SIOLLLLLLLLLLLLLLLLLL TULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
AKU BENGANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG TENSENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN


TERIMA KASIH BLOG KERANA TERIMA MAKIAN DAN CARUTAN AKU TQ SO MUCH.
15 Responses
  1. ida Says:

    erk...nape tu...
    ish tak baik tuk kesihatan tau carut2 and maki2 ni hehe...

    istighfar bebanyak bro.. ;)


  2. diary, fara Says:

    best gak dengar lu mencarut bro


  3. Rhuddy Says:

    astaghfirullahhalazimmmmmmmmmmm subahnallah..amin....soriii blog ni kena terima..apa pun maaf kalau ada yg tak selesa baca...cuma luahan hati melalui tulisan bukan dengan kata-kata.

    tq


  4. Anonymous Says:

    ISTIFAR dan selawat banyak2 demi manjaga dirimu dari hasutan iblis yang boleh merosakkan pemikiranmu apabila dilanda musibah...kkkk... and hellokitty know u are not to be like that.....! taking care urself always......



  5. b!gMaMa Says:

    lex R bro... kami kt cni AMAT paham. jgn lagu tu, kang ilang lak bos yg putus fius kami nie!!!!!!
    nnti xleh bahan lak..
    huhuhuhuuuuuu...

    *jmpe jln balik tak???
    ammponsssssss...


  6. b!gMaMa Says:

    lex R bro... kami kt cni AMAT paham. jgn lagu tu, kang ilang lak bos yg putus fius kami nie!!!!!!
    nnti xleh bahan lak..
    huhuhuhuuuuuu...

    *jmpe jln balik tak???
    ammponsssssss...


  7. hezesuze Says:

    uik! dpt pic from sis pun lom rede lagik tenson ang tu...

    dpt sis bygkan da ang tension camne...hehehe

    pepun jga kesihatan okey...


  8. Ur Bro..yeopcoco Says:

    Hello..pe pasal tu...
    Hehehe...sabar je la..
    Anyway I know who u are.. ;)


  9. aYuJeLiTa Says:

    kalw dh bengang sgt, g amek lesung batu hempok arr kt kepala sndiri...HAHAHAHAHA :P


  10. SaiF HaQiem Says:

    ni mmg dh kritikal ni.......bhaya ni...dah wat check up kat TR..hehehehe..jgn mara aaa...


  11. syam Says:

    asal ni...xbaik tau...kt kn sabar...cm u ckpkat i hr tu...ingt x?


  12. Rhuddy Says:

    sorry guys...i'm just let my blog accept whatever i'm feel right now....who are closed with me will knew who am i....tak gitew abg ku yeop coco heheheh and hellokitty??


  13. rizz Says:

    waa nnape ni rhudy? bwk2 bsaboo yerr:)


  14. aikkk... per kes??? meroyan??? apa pun aku taw ang leh control sumer tue biasa lew.. kalau ang rasa dengan menjerit, maki or else akan membuatkan ang selesa... teruskan.... aku sokong ang!!! whhh tetiba sokong tanpa notis hajarnya wakakak


Post a Comment