KERAJAAN PUTUS FIUS TRIP

Salam....adoii dah lama gila aku tunggu nak masukkan entry ni yer laaaaaaa mana tidaknya start aku jumpa budak-budak putus fius ni sampai laa kitaorang balik ke KL ..aku asyik dok gelak jerrrr sampai balik umah kena usap ngan minyak panas perut aku coz tali usus aku bersimpul wakakakaa...ni semua gara-gara Qiella, Kak Heze, Rizz ngan Pojie.

Aku ngan Kak Heze....nyome nyomel heheh

Dengan Qiella....mcm couple lak huhuh

Buat pertama kali mulanya aku tak nak join dah trip ni coz aku rasa penat sangat tak cukup rehat sibuk ngan Konvensyen arituh..ala yg aku tido dkt opis tu hehehe...tapi oleh kerana keracunan maklumat yg diberikan oleh ratu lesung batu maka aku pun dah kena sawan sampai aku dipanggil menteri sawan dekat blog Qiella ni....adoii harus bersawan kita lepas ni hahahaha...so aku pun follow laa bak kata abg jam dlm sinar "I Follow" hehehe.

Aku biasa aaaa kalau dh join trip mcm ni confirm akn gelabah sikit sbb x tau nak bawa apa..aku call laa si ratu lesung Qiella ni tanya nak beli apa..dia ckp belilah aa buah apa yg ada hahahaah aku ckp kalau takat buah apa-apa buah aku pun ada heheh.....padan muka ko nak lucah ngan aku lagi...aku ni kalau bab lucah cepat jerrr otak aku merapu wakakaka....ko ckp aku merah muka malu konon hahahah takder maknanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hik3x..

So janji dh ngan Qiella suruh amik aku dkt umah Rizz.........kebetulan Rizz lak tak der no aku so aku wat komplot ala-ala serangan hendap gitew ngan Qiella.....dpt no phone rizz aku terus nak prank kan dia......tapi tak dpt nak prank teruk2 coz dia bkn jenis melayan heheheh..nasib aa ko rizz.....Sampai dkt umah rizz si ratu lesung ni tak sampai-sampai lagi....sioll tollll..ni hajarnya kena pakai kulit tembikai dekat kepala ni...hahahaha ko tunggu Qiella aku wat satu special dan ko mesti pakai..sebab aku dh menang..............lepas si qiella sampai tunggu si pojie plak.adoiiiiii mamat ni lagi laa lambat sampai ..harus kena pakai kulit tembikai ngan sirih junjung sekali hahahahaha..sian Kak Heze tunggu lama dekat KLIA...tapi akak nyomel ni sabar tahap cipanzi....rela tunggu kitaorang..sampai kitaorang sesat mesat aaaaaaaaaa dkt KLIA tu...tapi akhirnya kitaorang berjaya gak melepasi kesesatan yang dilalui melalui informasi pak angkat a.k.a bakal tunangan Qiella wakakakaka.......kepak kebung kepak kebung....(sambil uncle cina tu terkedot-kedot jalan dengan senyuman menawan wahhhhhhhhh gitewww)...........mcm haram jer kan ayat aku hahahahaha.......Rizz ko mesti sokong aku k....dan Qiella cuba ko bayangkan ko masak sup bunjut uncle tu wakakakaka (sambil telan air liur) amboi amboi amboi hahaha.

Akhirnyaaa aku,Qiella,Rizz dan Pojie sampai gak aaaa ke tempat Kak Heze bertapa..........korang mesti nak tahu kenapa Kak Heze bertapa hehehe.....apa tidaknya sebelah jalan tu ada kuil hindu mesti kak Heze sempat membaca beberapa mentera untuk halau hantu puaka si ratu lesung ni hahahaha.,,,harus semua jadi bahan dalam entry kali ni hik3x............korang tahan jer laaa ngan entry puaka aku yg maha dasat ni andre yeba-yeba (pinjam sat no boy hehe)

Sampai dekat PD masing-masing perut lapau.........yg aku heran bin ajaib nyerrr budak-budak ni percaya jerr aku klentong kedai akak sedap tu memang sedap wakakaka akhirnya dpt gak aku prankkan ke empat-empat orang sekali gusssssss hahahaha sampai si Rizz masuk dlm blog dia menunjukkan betapa sedapnya roti canai hangit yg dimakan hik3x....dan air kelapa yang terlalu muda.....untuk pengetahuan korang aku pun bukan tau kedai akak tu sedap hik3x..jgn mara yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saje aku nak kenakan korang..nasib aaa aku,qiella ngan pojie jer makan.........tapi aku sendiri pun terkena gak makan roti canai hangit.........memang hangit tol kak ni....mulut akak kedai ni boleh tahan gak sekali dia bertempik bergegar bumbung gerai tu sampai aku aku sekali terkezutttttt korang tgk aaa pic dia dekat bawah ni aaaaaaaaaaaaaaaaaaa macam gorila tak kalau dia bertempikkkkkkk.


Garu apa tu Kak Bedah wakakaka bertempik bukan main bagai kuat lagi

Ermmm habis makan terus ke sesi mandi manda di tepi pandai.......korang tgk gambar kat bawah ni heheeh apa macam ada putus tak fius diaorang ni hahahaa...




Gigih tol ko korek kelapa...lepas ni leh jadi Ratu Korek lak wakakaka..Kak Heze senyum ala-ala nak isi kelapa gitew hehe

Mesra giteww harus jadi bahan kimia lepas ni.....

Dalam box tu bukan ayat aku ek heehe ayat aku cuma rangka jerkkk..yg lihat perut ku tu ayat Kak Heze hik3x (Tambah lagi..papan plewood mana laa terbang tu)

AKHIR SEKALI AKU UP RATU LESUNG YANG BERLINDUNG DI SEBALIK LESUNG HAHAHAHAHA

Malu kew Ratu....nanti aku tambah kulit tembikai lak hik3x

Perkataan-perkataan baru yang aku belajar lepas jumpa budak-budak putus fius ni :-
1)Kendu
2)Gigih
3)Sup Bunjut
4)Cik Cur

Balik dr PD ingt nak balik terus tapi malangnya warga putus fius terus semangat mengegarkan suasana Mines plak kah kah kah...habis bersepah Mc Donald kitaorang kerjakan..........lepas tu diteruskan dengan sesi bergambar.....adoiiiii Rizz memang fotogenik tol kalau bergmbr jeles lak aku tgk hahahaha.......gambar dia mesti cantik-cantik..si pojie pun sama gak ermmmmmmmm.......tak sangka budak-budak PF ni rajin nak bergambar...lepas ni kita kena bawa sorang jurugambar kalau kita g trip mana-mana k.....hehehe aku tak moh jadi jurugambar dah...dlm kamera aku gambar korang jer yg byk huhuhu.

Dan cerita menarik dari Pojie pasal Queen Sharming.......nanti aku up video yg pojie bagitau ni k...korang tgk aaa sendiri hehehe...si Pojie ni kalau bercerita habis keluar dengan segala mcm bentuk ..dr bentuk mulut sampai laa lembaian tangan ..sampai aku ketawa nak pecah perut adoiiiiiiiiiiiii.

Apa pun aku amat terharu berjumpa dengan korang semua.....akhirnya aku dapat gak jumpa Qiella, Rizz, Kak Heze dan Pojie.alhamdulillah semuanya selamat.......walau first time jumpa tapi kami semua mcm dah kenal lama jerkkkkkkkk..otak semua gila-gila...aku sendiri amat selesa ngan diaorang semua.......aku betul-betul tak sangka memang laaaaaaa layak korang digelar putus fius...hehheeh...happening gila dkt pantai tu..dah tak der org lain dkt situ kita jerrr yg dok bergelak ketawa huhuhu.....Big Thanks to Qiella, Rizz, Kak Heze dan Pojie.........kala korang nak baca entry tentang trip ni dibawah tu ada link ke blog-blog budak putus fius ni haaaaaaaaaaaa
tgk aaaa kot-kot ada story lain yg aku terlupa nak bagitau heheheh....apa pun terharu gak pic kitaorang jadi header blog kak heze hehehe dan pic aku terpampang besauuuuuuu gitu dkt blog Rizz ngan Kak Heze hik3x. Cuma aku menunggu entry blog ratu lesunggg jer ni....tak sabau si lesung ni nak wat apa ..mesti Rizz jadi bahan utama wakakaka....papan plewood gitewwwwww (jgn maree)
13 Responses
  1. CikLola Says:

    huakaka..x senonoh tul abg rhuddy neh la..kompem pasneh..kene baling dgn lesung nnt..huakaka...


  2. caker pic aku jadi lesung wakakak amjad sungguh wakakak sepanjang pembacaan aku (caker nyer ayat) tersimpul rapi usus aku gelak wakakak sampaikan dak opis aku cakap ang bf aku wei bila dia nengok pic kita cam couple tue wakakka ada lew dak2 ang yg dok gantung diri wakakaka


  3. Qiella cuba ko bayangkan ko masak sup bunjut uncle tu wakakakaka (sambil telan air liur) amboi amboi amboi hahaha.

    jadahnyer nak masak sup bunjut tue??? wakakakak jatuh rahang aku rhudy oittt wakakak sup bunjut tue tak leh di masak weiii wakakaka


  4. Rhuddy Says:

    weiii kalau ko minum sup bunjut uncle tu confirm awet muda wakakakaka............experience laa katakan hahaahaha


  5. hezesuze Says:

    hahahakikikihahahaha gelak guling2 tahap gaban da ni bc n3 ang ni...patutler lambat no nak kuar hajrnye kan...

    wah! ayat2 pun xskema cam dulu ek...fuyoooo...amacam bleh le ang couple ngan Qlah...weols stuju jek...hehehe

    aik heran ni camnoh si Qlah tau sup bunjut tu xleh dimasak...(sambil garu kpala ngan lesung) wakaka

    rhudy???? ang ade eksperience tang sup bunjut awet mude ke???? wah advance gtew...

    ni smbil gelak smbil komen kekdahnye...huhuhuhuhuhu


  6. hezesuze Says:

    opppssss!! yg xtahan gelak muke Qlah ade lesung ler...sib baek letang gambo lesung kalo letak gambo sup bunjut...harusssss lerrr blog kena gam kekdahnye...hahahahahahahahaha gelak2 lagik ni...hahahahaha


  7. hezesuze Says:

    opppsss lupa laie...rhudy ang punya spender kaler merah ek??? larikkkkkkkkkkkkkk smbil baling lesung ke tepi pantai...huhuhuh


  8. rizz Says:

    muahhahah aku da nk mcm gntung diri da rhudy bce n3 ang ni hahah kemain keji g bhsa wakakakak tgelak aku nih hahahah..kemen nk qilah msak sup bunjot wakakkak
    aku photogenic ek? haha thnksss


  9. caker hang Rhuddy kutuk perut aku!
    itu perut aku simpan emas tau!
    itu yg mahal tuH!
    hahahah!!!

    btw jgn lupa cari lagu nih kay YT nti..
    Queen Sharmine - Suasana Hari Raya
    Naomi Hayden - Jagung Bakar
    sure ko leh gelak guling² mspai masuk gaung..


  10. MaS-HaNa Says:

    wakakkakakka rhudy.... ni yang jeles ngok gambar ni uwa uwa uwa....


  11. Anonymous Says:

    Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
    Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!



  12. Anonymous Says:

    Happy Additional Year[url=http://sdjfh.in/flexpen/],[/url] one! :)


Post a Comment