MAAF LAMA MENYEPI

SALAM

Kepada semua kawan-kawan..maaf lama tak update blog ni..life aku teramat laaa sibuk sampai aku sempat jengah je blog aku dkt chat box....byk kerja opis yang aku perlu buat...dan pada masa yang sama aku terpaksa buat kerja kebajikan...aku kena siapkan penyata kewangan persatuan yang mana rekodnyerr boleh tahan gak memeningkan kepada aku untuk buat transaksi debit and kreditnya hahahahahaha........tapi alhamdulillah penyata kewangan tu hampir siap tinggal sikit lagi nak kira susut nilai aset dia jer lepastu aku dah boleh prepare dia punya balance sheet.....aku buat free jer tak kena bayaran pun huhuhu.

Masa aku update blog ni aku dekat Port Dikson..aku berkampung 3 hari dekat sini...semalam lagi aku dah sampai...byk gak kerja nak settle dekat sini.....nak atur bilik para peserta lagi....semalam dah arrange hadiah semua bagai...esok aku akan balik ke KL......apa pun dengan life aku yg busy membuatkan aku happy sangat.....ada jer aktiviti dan benda yg aku nak buat so tak laa bosan walaupun badan aku penat tapi aku puas...

Lupa nak cerita pasal game netball aku kan....heheeh alhamdulillah kami mendapat kemenangan ..biasa aaaa team lagend memang kuat huhuhu bangga lak rasanya jadi sebahagian ahli lagend......kita org hantar dua team....lagend A ngan Lagend B............so lagend A dpt no 2 manakala lagend B dapat no 4...........dua-dua dapat hadiah...best gilaaaaaaa.....seronok sangat aku dapat join game netball haritu...walaupun haritu sebenarnya aku ada kursus tapi aku batalkan kursus tu koz sapa suruh bagitau last minute..aku hantar staff aku jer yg pegi hahahahahah lantak aaaaaaaaaaaaa.......cuba korang bayangkan sabtu kursus ..jumaat petang baru aku dapat surat suruh attend......macam hampeh jerr....arghhhhhhh lantak aaaaaaaaaaa.

kitaorang lawan 5 game semuanya...............aku main 4 game jerr ..game ke lima tu aku dah tak larat gila beb.......penat nak mampuas....aku main position WD......main defend bukan senang letih separuh padang bekejar mana tak penat.....first game main ngan team tanjung karang...........wakakakakaka aku dh gelak coz aku mula confius aku lawan ngan pompuan ka lawan ngan lelaki..............semua rambut panjang pastu ada tetek hahahaha................coach kitaorang pun confius siap nak bantah lagi heheh...rupa-rupanya depa tu pondan...mak nyah rupanya....................comel weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kulit putih gebu tu..kalah ko Qiella hahahahaha..............................tetek dia lembut jerkkkkk hahahahahaa....walaupun ko digelar ratu lesung tapi ko tak chalenge mak nyah neh hehehehe.....depa main tak laa hebat mana...team aku menang .............tapi yg aku kelakar jawa ngan amir aaaaaaaaaaaaaa siap amik kesempatan lagi wakakakaka siolllll jerkkk..........tapi yg best lawan ngan depa ni sebab kitaorang boleh alih perhatian depa........sambil main sambil ngorat...so depa tak laa concentrate sangat main...control ayu laaa katakan hahahahaha...

team yg lain ok jerrr biasa-biasa jerr....cuma team tanjung karang jer ada mak nyah...team lain yg masuk macam biasa.....ada lagi satu team yg menarik perhatian aku team abg-abg polis wakakaakakak kelakar gak tgk depa main netball.............masa abg-abg polis ni lawan punya aaaaaaaaaaa ramai penonton...aku tak tau aaa penonton ni memang suka tgk team lelaki main netball kot.....makcik-makcik yg dtg gigih tol dengan usung anak-anak depa nak tgk team lelaki main netball heheheh. apa pun team abg polis memang kalah teruk........lawan ngan lagend pun kita org bagi kosong dkt depa hahahahahaha.

Sepanjang kitaorang lawan..aku ngan budak-budak lagend asyik dok gelak jerr......coach kitaorang pun aritu tak tau aaa kepala hangin apa yg datang.........dia memang tak puas hati cara pengadil mengadili pertandingan apa tidaknya....jadi pengadil tak kehapa-hapa ntah..........mulut coach kitaorang boleh tahan gak puaka dia...habis semua kena sembur wakakaakkakakak...........padan ngan muka pengadil tu pun ..sebab memang tak reti jadi pengadil....so aku pun apa lagi main ikut sedap aku aaaaaaaa habis semua org kena terajang ngan aku....memang aku main kasar sikit...coach pun dh bagi greenlight suruh tibai je kalau aku nk tibai sebab pengadil memang bodoh hahaahahahhaha.

Apa pun haritu memang hari yg paling best untuk aku........seronok sgt ngan budak-budak lagend ni..kepala semua sempoi sempoi.....termasuk laaa coach kitaorg.......habis game kitaorg g makan dekat Jeram.........perghhhhhhhhhhh puas beb....ada salah sorang ahli lagend belanja makan........TERIMA KASIH GEE coz sudi nak nak belanja semua budak-budak lagend makan..........kalau ada rezeki lebih nanti boleh belanja lagi heheehhe...apa pun aku terharu sangat diterima masuk sebagai ahli lagend..moga ukhwah kita di dalam lagend akan terus kekal selamanya............TQ to adik sebab invite abg masuk......to Fiq our kapten dan juga budak-budak lain yg byk bagi semangat dekat aku dan juga tunjuk ajar...byk benda yg aku kena belajar lagi sebenarnya............byk kelemahan yg perlu aku perbaiki. yer laa aku budak baru belajar hehehehh.

ni ada pic masa kitaorang makan dekat Jeram..ni jer pic yg sempat aku sambar hehehehe ..pic masa main aku tak der coz semua ada dekat adik ngan gee........kalau kot-kot adik ada up pic ko boleh pegi ke blog adik wokey........link dia ni haaa Adik Zul Blog....makan dekat Jeram ni boleh tahan harga dia...tak laa mahal n makanan dia pun sedap..so sapa-sapa yg suka makan seafood sini adalah tempat yg sesuai.

Pasangan kembar GD dan GK yang serasi heheheh...ni abg ngan adik (jawa n adik)


Tak sabar tunggu ketam yerrrrrrrrr hahahaha..coach kitaorang dok jeling-jeling nk makan ikan bakar huhu


yummmmmy sedapppp gilerr....jom ramai-ramai aku sarankan makan kat sini heheh


ok guys.....aku kena g dulu...esok aku balik KL...ada keje nak kena settle...nanti aku up entry why i dtg ke PD yerrrrrrrrr hehehehehe byk story nyerrrr daaaaaaaaaaaaa
6 Responses
  1. rizz Says:

    kemaenn mkn2 hihi..btw simple la lyout ni rhudy.suke yak oren tu hihi


  2. Hezesuze Says:

    hampeh ang!! kate g cherating tup2 pd ek...keji tau!!

    hape??? lawan ngan maknyah2..kalo tau haruss ler ang ajak kak senduk kan...mesti menang punya...huhuhu

    p/s kalo ada game ngan pondan2 ni jgn lupa buzz sis tau...


  3. b-boy Says:

    yang nama 'adik' tu ada kembar kan..?


  4. Anonymous Says:

    tak dapat hellokitty bayangkan permainan netball bersama nyah2 itu...nasib tak tau dan tak terdatang....if terdatang.....ekekek...macam tak kenal suara hellokitty jika "bergelak".... by the way... hope semua perjalanan kehidupan sahabatku...akan sentiasa dilindungi..diberkati dan diredhai olehNYA selalu....


  5. Rhuddy Says:

    hellokitty sy sihat sokmo...gembira n ceria heheh cuma bz ngan keje laa skrg ni...tak menang tangan...

    kak heze sy g cherating 30 samapi 3 mei laaaa huhuhuhu ni mesti khayal karam singh ni wakakakaka..

    B-boy ...yupe adik tu ada kembar..nama abg dia jawa heheh

    Rizz nanti sy up layout oren dkt link blog laon heheh


  6. rupa-rupanya depa tu pondan...mak nyah rupanya...comel weiiiiiiiiiiii kulit putih gebu tu..kalah ko Qiella hahahahaha.......

    keji siap mention nama aku laie kan hajarnya wakakak tue kalau ang dah masukkan nama aku tue kira aku tergolong dalam golongan yg putih gebu lew wakakaka

    tetek dia lembut jerkkkkk hahahahahaa....walaupun ko digelar ratu lesung tapi ko tak chalenge mak nyah neh hehehehe.....

    tak der tempat lain kew yg ang nak tengok??? keji sungguh wakakak erk... nampak sangat pernah skodeng aku kan wakakak kojaq ang rhudy siap arr aku jumpa ang laen kali ....

    apa pun tahniah lew atas kemenangan angpa sumer wakakak next time ada games aku akan pastikan yg aku akan turun kasi sokongan.... (sokongan mendanyer gelak jew lebih wakakak)


Post a Comment