Terasa Malu

Terima kasih lah pada sesiapa yang bagi sokongan pada Ibrahim Jongang ni.. Jasa saudara tetap hamba kenang. Sebelum hamba bercerita lebih lanjut, kena ada mukadimahnya juga kan? Jadi baik hamba cerita sedikit tentang tuan punya blog ni. Walaupun hamba dah lama tak jumpa dia.. sebab berlainan negeri namun hamba tak pernah lupa bertanya khabar berita. Mungkin kawan-kawan sepejabatnya tahu pekembangan Rhuddy. Dia sihat.. mungkin lebih dari sihat.. Ibrahim Jongang tengok dia makin membulat... maksudnya buncit lah tu.. kan senang.. tak payah nak tapis-tapis.. kan Rhuddy kan?

Ibrahim nak cerita sikit tentang hari semalam. Masa tu hamba nak pergi ke tempat kerja.. macam biasa lah dah rutin harian masuk kerja jam 8pagi balik jam 5 petang. Ibrahim rasa sangat pelik semalam... kenapa orang yang lalu lalang tengok semacam kat Ibrahim.. Adakah sebab gigi hamba yang tak cukup sifat? Isshhh.. tak mungkin kut.. kan tu rahmat Tuhan.. cantik apa.. bangga Ibrahim dapat gigi ala-ala puaka tuh.. Tapi yang musykil kenapa orang tengok semacam pada Ibrahim??

Tengok dalam cermin muka hamba elok sahaja.. tak lah gebu tapi wajah cukup-cukup makan lah... Tapi kenapa? Ibrahim masih tertanya-tanya.. Bila balik rumah jam 5petang.. terjawab lah segala pertanyaan Ibrahim.. malu rasa nak bercerita.. tapi tak apalah..Ibrahim nak kita kongsi bersama.. Sebenarnya kan... kan?? AHAKSS.. Malunya.... Sebenarnya kan.....

Waaa.. malu sangat.. mujurlah belalai Ibrahim Jongang tak keluar sebab cover dengan seluar dalam.. Cuba saudara bayangkan.. Waaa....!!
6 Responses
  1. Hezesuze Says:

    wakakakakakakaka lwak jugak ek IJ ni...sengal tol!

    sib baik kai spender kalo idak..lu pikir ler sndiri...kikiki

    about tuan punya blog...sis tgok dia da makin kurus & cengkung ler..mana de buncit...bz sgt tu...

    kirim salam kt rhuddy ek..


  2. rizz Says:

    ahaha sengall! belalai ktnya wakkaakak



  3. wakakakak belalai gajah hampir terkeluar wakakak sib bek pakai spender wakakakaka

    sib bek ang x lalu depan aku kalau tak maunyer aku sound ang kekuat kat situ gak siap pakat bantai gelak guling2 ngan dak2 putus fius wakakakakakakaaka


  4. haiyohhhh...
    besar kah belalai tu...
    opssssss...
    malunyaaaaaa...


  5. waaa... kenangan same 3 tahun lepas... depan akak2 senior plak tu. dah la boxer warna pink. malu....


Post a Comment