Inilah hamba seadanya...

Ramai yang masih keliru dengan identiti hamba.. tak apalah.. hamba tak nak lagi bersembunyi di sebalik nama.. biarlah saudara tahu siapa hamba.... tak sampai hati rasanya nak biarkan saudara tertanya-tanya siapakah hamba yang menyambung blog rhuddy... ingat atas pemintaan beliau sendiri yer.. Bukan hamba saja-saja nak cari publisiti tapi sudah amanah saudara Rhuddy jadi hamba tanpa segan silu sudilah menyambungnya.

Berbalik pada topik kita.. Hamba ni nak kata kacak.. Hmm boleh lah.. ada juga awek-awek yang terpegun dengan ketampanan atau lebih sedap di dengar lagi dengan gelaran handsome.. Bukan nak bangga diri, tapi hamba sendiri tengok dalam cermin memang terserlah kekacakan hamba.. bila hamba senyum ramai anak gadis tergoda.... Tapi hamba tetap tak sombong diri. Mak hamba dah pesan.. jangan bongkak dengan anugerah Allah.. jadi tanpa segan silu.. mempersembahkan.. inilah hamba....



Ibrahim Jongang

Mesti puas hati saudara semua apabila sudah melihat wajah hamba bukan.. Panggil hamba Ibrahim Jongang cukup.. Hamba dulu memang ada sorang awek.. nama dia halimah jongang.. nak dengar dendangan hamba untuk bekas awek hamba yang bernama halimah?? Jom sama-sama kita berpesta..

Berulang kali telah ku katakan,
Diriku ini? di waktu ini telah dimiliki,
Tak usah lagi kau dekati,
Tak mungkin aku jatuh cinta padamu,

Usahlah engkau memaksa diri,
Memuja diriku,
Ku takut nanti kau gigit jari menangis sendiri,
Janganlah engkau berangan-angan,
Jadi buah hatiku,
Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi,

Jangan 3x ku digoda
Tengok bayang mu pun ku tak selera
Pergi pergi lah cari yang lain
Jadi kekasihmu

Jangan 3x ku dipaksa
Tengok muka mu pun aku tak suka
Jangan 3x kau jadi perigi
Yang mencari timba

Halimah jongang 4x
Ha…ha..halimah jongang
Jongang 3x
Kau halimah jongang
Jongang 3x
Halimah gigi jongang
Download Lagu Klik jer la sini
3 Responses
  1. Hezesuze Says:

    wakakaka ibrahim jongan ghupenye...baru sat td sis tgok citer halimah jongan kt tv...

    mmg sejibik ler adik beradik jonganng ni ek...hebat!

    baik beno ler ibrahim jongang ni ceriakan blog si rhuddy ni...biar bg dia cool dulu n setelkan masalah2 dia kt luar tu...

    so nan ado yg sis nk ucapkan hanyalah WELKAM to ibrahim jongang or IJ ok tak???kikikiki

    p/s tetiba feeling plak lgu halimah jongang...wakakak


  2. Pembaca Setia Says:

    Apa motif??? Camnila, kalau blog ni berunsur komedi lagi bagus...


  3. CikLola Says:

    huK3...
    seb bek ibrahim jonggang neh encem sket dr bro rhuddy..hek4


Post a Comment