WHY???????????????

Kenapa yer dalam dunia ni ada manusia yang busuk hati.....tak takut kah mereka dengan apa yang mereka lakukan...kenapa mesti nak hancurkan hidup orang lain??? kenapa mesti gembira melihat orang lain menderita??? soalan-soalan tu bermain di fikiran aku lepas aku baca Blog Cik Wanie.....

For u Cik Wanie banyak lah bersabar......kalau Allah tak balas cash dekat dunia dia akan buka buku hutang dekat akhirat....orang yang buat khianat dekat u tetap akan menerima balasan yang setimpal dengan apa dia buat dekat u......i harap u banyak laa bersabar dan berdoa..selalu doa orang yg dizalimi ni di makbul..

So peringatan buat semua sahabat-sahabat yang aku kasihi..jgnlah jadi kawan yang nak menganiyai kawannya sendiri dan jgn sekali mempergunakan kawan untuk kepentingan diri sendiri dan yang paling utama janganlah menghancurkan hidup kawan demi untuk kegembiraan sendiri. Kawan yang baik adalah kawan yang gembira melihat kawannya gembira.......doa aku buat Wanie....moga dirimu sentiasa di bawah lindunganNya---amin.
8 Responses
  1. b-boy Says:

    hmmm... dgr kate nak blanja sateyy..?hik3


  2. Cik Wanie Says:

    thx dear atas entry ini,
    apa yg telah & sedang berlaku,
    cik wanie terima ngn hati yg terbuka,
    apa yg org nak & sdg buat pada cik wanie,
    cik wanie kena akur sajalah,
    nak buat mcm mana,
    dah dugaan kannnnn


  3. SaiF HaQiem Says:

    dunia ini bkn sekadar hitam & putih..kene ingat tu..mcm2 ragam manusia ada..yg baik, yg jahat..yg pnting diri kita...yg mana kita nk jadi..lg 1 percaya la dgn hukum karma...buat baik di balas baik..yg jahat sendiri mau ingat la...


  4. CikLola Says:

    yup3..lola sokong dgn bro rhuddy...
    sabo my dear sis wanie...


  5. kojah Says:

    tuh la kan...padahal org tu guna duwet sndri...aku pn xphmmmm...


  6. rizz Says:

    tulah mulut longkang mne ntah dengki.to wanie dear saba k...


  7. biasa la ble jadi artis..
    tp sian gak kat Wanie..
    xpasal2 aku jugak yg jadi mangsa...
    sedey!


  8. Hezesuze Says:

    hola senorita! i'm back

    ermm mulut org mmg ler camgitu..yg penting wat dek je...penat nnti berenti ler..

    yg penting kita enjoy kt dunia ni...mati nnti pun kubur lain2 kan...hehehe


Post a Comment