SIBUK NYERRR YERR HEHE

Salam..
Alhamdulillah baru ada kesempatan nak update blog aku ni....dah bersawang rasanya blog aku hahahah mana tidaknya bermulanya Khamis minggu lepas sampai laaa minggu ni ..aku rasa hidup aku dalam kereta jer huhuhu ..jauh betul aku berjalan..nasib laa keta aku tak buat hal kalau tak parah gak aku hehehe... Hari ni baru aku masuk keje..punya laa banyak benda nak buat..tapi aku relak heheh buat slow-slow coz aku tak nak peningkan kepala aku..hidup biar happy beb.

Minggu lepas khamis habis jer opis hour aku terus hantar mak aku ke kampung..sempat aku makan malam dekat umah akak aku dekat Sentul pastu terus hantar mak ngan kak ngah (anak sedara) aku balik kampung..sampai kampung araound kul 2 pagi..aku terus tertidur sampailah kul 9 pagi....adoiii sepatutnya kul 8 pagi aku dah kena balik KL coz ada hal hari Jumaat tu tapi terbabas lak....aku terpaksa gerak araound kul 10pagi dari kampung..ermmmmm habis terbabas solat Jumaat hahaha kantoiiiii....tapi apapun masakan asam pedas yang dihidangkan untuk aku dekat umah anak-anak popeye amat menyelerakan wakakakakaka.........

Actually sebenarnya hari Jumaat tu aku dah janji nak pegi umah Inah....tido umah dia..n sambil menyambil tu kutip buah-buahan heheh...aku jadi tukang panjat kutip buah langsat...mak si inah ni punya laa ramah..best gak layan bercerita ngan dia huhuhu....after stay umah Inah aku sempat gak drive ke Rembau Negeri Sembilan ada kenduri kawen....selamat pengantin baru laaa yerr untuk Rina....upsss lupa lak nak cite yang aku ngan inah n the gang pegi Hutan Gunung Runtuh....(betoi ke tak ntah namanya) lebih kurang aa nama dia mcm tu..sampai keta aku semput naik gunung tu hehehhe.....apa pun thanks to all my freind yang join the gang huhuhu.

Tunjuk skill sikit hehhe panjat pokok langsat

Balik dari Negeri Sembilan hari Sabtu tu memang penat......tapi sempat laa aku basuh semua baju-baju aku yang bertimbun dalam raga. Esoknya ahad si cartaz turun KL...dia bercuti laaa kononnya hehehh ko ingat aku tak tau ko menular.....ermm apa pun asalkan ko bahagia udah laaa.....alang-alang dia dah datang KL n then aku plak ada hal dekat kampung..aku ajak dia sekali balik kampung aku.....dia pun memang teringin sangat nak datang kampung aku..sekurang-kurangnya aku dah tunaikan impian seorang kawan..kalau umur aku or umur dia tak panjang pun sekurang-kurangnya aku puas hati kerana dah tunaikan impian dia.....biasa laaa kalau dah balik kampung heheh kaki aku memang aaa panjang..ada jer program ngan si sengal ni....tapi tak yah laa aku citer dekat sini coz karang korang bosan lak baca hahahahahah......

Balik dari kampung Rabu aku teruskan ngan misi aku mencari baju untuk dinner sabtu ni pulak.....yer laa aku tarak baju nak g dinner ni...punya laaaaa pening cari kedai baju yang aku minat...sorry aaa cartaz ko mesti bosan ikut aku shopping hahahaa apa pun thanks aaa sebab temankan aku.......akhirnya dapat gak aaa baju ..aku beli dekat Time Square...siap aku beli baju and seluar terus.......apa pun aku puas.....n yang penting dinner tu ada orang belanja aku hik3x...TQ laaaa situkang belanja aku tu....

Dalam mencari-cari baju untuk dinner aku sempat gak aku ngan cartaz layan movie....best gak cite vampire ni hehehe lepas tengok wayang aku ngan dia layan karaoke wakakakak nak tersebur urat tekak aku gelak dekat ko.......ok laa suara ko sengal hahahah sedap gak aaa berbanding suara aku ni huhuhuhu.....apa pun yang penting kita happy..



p/s : Next month nak g umah inah lagi huhuhuhu nak makan manggis laa plak
8 Responses
  1. inah Says:

    hohohooooo...
    sure buleh jew bro rhuddy..
    kasi gegar semua itew pokok,
    tp set lah g ramai2.
    br riuh itew kampung....
    buleh ambil pic menarik macam itew ari...
    hahahahaaaaa...
    bro rhuddy n the geng mmg spoting gilerzz arr....


  2. adik inah Says:

    ye btul kak inah....yep3 abg rhuddy nnt kt kasi runtuh lak yek3...pokok3 tuh duk tunggu kdtgn geng3 abg rhuddy...huhu..

    mmg syok la dgn korang...havoC..hek4


  3. Hezesuze Says:

    aik! sjak bila dh jdi tarzan alah2 pnjt pokok ni...wakaka

    4inah - bleh ke sis pun nk joint ler..bkn joint pjt pokok ye..joint mkn langsat kekdahnye....huhuhuhu

    p/s jgn lupa gath 28hb ni..


  4. Corey Says:

    ekeke bebetul ker panjat tu ker just posing jer..

    amboi 3x.. gegas sgt nak tinggalkan Lenggong. x nyempat2..ni mesti ada sejarah pahit ni x sanggup duk lelama..
    citer cepat!


  5. kakak inah Says:

    huikkk?? naik telen pale gua tenok pic sengett neh. pape pung get ready tuk gegar pokok manggisss lak heheh... kekdahnyer same yew, tlg jd tarzan tuk kitowang n jgn lupa bwk suar tarzanz... u allzz memang best.


  6. rizz Says:

    wahh rhuddy siap pnjat pokok lg tuh wakakkaa


  7. Rhuddy Says:

    wakakakak...biasa laaa budak kampung kengkawan semua heheheh.....

    untuk bro corey mcm tahu2 jer ek ada sejarah hitam dkt kg huhu


  8. kejinyer balik kg makan buah x ajak pun huhuhu... ya allah rhudy aku dah konpius saper yg kat atas pokok tue wakakkakaka memula ingatkan tet di pakaikan baju alih2 nengok pakai kanta... aiseyyyyyyyy ang rupanya wakakakak

    len kali nak paste pic make sure kepala para pembaca tak terteleng wakakaka


Post a Comment