JOM TRY BUIT DUIT

Salam..

Ermm memandangkan banner buat duit tu lama gak laa aku dah letak dalam blog aku ni so entry kali biar laa aku promote sikit supaya bukan aku sorang jer leh dapat beenfit dia.....kalau korang nak cuba buat business internet ni boleh la click dekat mana-mana banner dekat ruang buat duit tu....lepas tu korang baca laaa dan faham sistem business yang dibuat tu...modal cumalah RM10 sahaja...........memandangkan dunia blogger ni berjuta-juta orang so korang fikirkan laa untuk long term untuk promote business ni.....aku cuma bagitau kalau semua blogger bersatu hati insyaallah business ok boleh buat duit tanpa buat apa-apa pun cuma cari org bawah kita jerr....dia ada level satu sampai level enam.....kalau level enam tu memang dapat bonus gila-gila punya hahahaha..........cuba laa tak rugi pun..kalau tgk dekat web tu ramai jer yg dah cuba. Setiap orang cuma perlu cari 5 orang jer di bawah dia untuk seumur hidup..
ok selamat mencuba tapi dengan usaha gak aaaa cari orang huhuhuhu :P
8 Responses
  1. Corey Says:

    owh.
    konsep mcm blogstarz eh


  2. rizz Says:

    nti cube utk dpikirkan hehee


  3. Rhuddy Says:

    Bro Corey -blogstarz?? mungkin la kot....tak tahu blogstarz tu apa hehee..

    Rizz - ok...tak cuba tak pe cuba pun tak pe hehehe.yang penting kalau cuba mesti usaha sikit k


  4. Hezesuze Says:

    ermm byk ke ang da dpt benefit dia rhudy??? haruss try ni...lalala


  5. Corey Says:

    ok bro join then heze n rizz bawah bro leh?
    sape lagi eh..boy, qla, eazy.cukupla 5 hehe


  6. Rhuddy Says:

    bro corey- ok join jerr..tapi bawah sy dah ada..kalau bro join nanti dia automatik akan g bawah yg lain kalau yg sy dh cukup 5....example....yg kelima bro bawah sy..n then riz masuk...automatik riz akn g ke bawah orag pertama yg masuk bawah sy...mcm tu la sistem dia.


  7. Rhuddy Says:

    kak heze- cuba la..RM10 jer...sikit2 lama-lama jadi bukit..memang la mula x byk tapi kalau dh level 6 mmg dpt bonus beribu gak..mula-mula sikit aaaa....


  8. Corey Says:

    ooo kira kita x perlu cari or pujuk org masuk la? sesapa je yg masuk next automatik under org yg masuk sebelumnya jia kuota dia blum cukup 5?
    ok i'm joining :)


Post a Comment