LETIH

Letih siotttttttttttt

LETIH............ itulah ucapan yang dapat aku ucapkan.....walaupun aku dah amik supplement tapi kesibukan aku membuatkan badan aku still letih. Kepala pun mcm berat jerr..bila malam suhu badan aku meningkat jadi panas....bila pagi dia turun balik....begitulah beberapa hari yang aku lalui minggu ni........terima kasih pada member yang concern ngan aku.....keperihatinan tu membuat diri aku rasa amat disayangi dan dihargai...thanks again.

Minggu ni whole week aku ada kursus...bermula di Genting Higland terus membawa ke opis...kursus ni akan tamat Sabtu ni..so ada dua hari lagi yang perlu aku lalui......yang aku letih coz di lantik menjadi Ketua Juruaudit bagi mock audit yang di jalankan ke atas dua jabatan..........nasib aku ada experience...mula-mula aku tolak coz bagi laa peluang pada yang nak belajar tapi semua peserta kursus sebulat suara lantik aku....jadi aku terpaksa pikul tanggungjawab tu........hopefully bila real audit nanti aku tak akan dilantik coz memang penat jadi Ketua ni....penat nak control dan penat nak ajar orang.....tapi ilmu yg ada pada kita tak baik kedekut...aku ajar mana yang aku tahu jer laa...coz aku pun bukanlah expert sgt...byk perkara yg perlu belajar lagi...kalau expert confirm x yah kursus dah hehehehe.

Masa dekat Genting dapat plak call dari bos....ada meeting hari ni sebelah petang.....aku cakap aku tengah kursus nak buat mock audit tapi dia percaya sangat yg aku jugak kena g meeting tu....adoiii aku pun tak der choice just accept the instruction.....tapi alhamdulillah nasib ada org backup aku..personally jumpa dia ckp yg aku x boleh nak excuse dr mock audit petang tadi..selamat aku tak yah g meeting............aku terus ngan mock audit...tapi habis mock audit..aku balik opis sama jerr..org yg gantikan aku g meting tu siap sound aku cakap...."Rhuddy lepas ni kena buat KPI lak yerr"....gggluppp tersekat air liur aku dekat tekak...."Aik KPI plak...sy ni ISO pun tak habis lagi ni akak oiiii....tambah ngan AKRAM lagi....pasni KESEDARAN plak....nama dah naik jadi calon".......tetiba lak dia menjawab....." Tak pe laa kita buat sama-sama".......ermmm aku tersenyum sambil berlalu masuk bilik aku hahahahahahahaha aku gelak untuk redakan tensen aku..

Staff aku selalu gak ckp dekat aku....jaga kesihatan..jangan kerja teruk....adoii bila lak aku kerja teruk???? bagi aku tak de pun..tapi mungkin pandangan diaorang.....maybe diaorang tgk badan aku makin lama makin menyusut laaa kot huhuhu lantak aaa malas aku nak pikir...aku hanya pikir diri dan masa depan aku jer sekarang....where i'm 5 tahun lagi??? perancangan harus dibuat satu persatu..insyaallah...semalam aku dapat call dr Achik....dia ckp tak tau lagi boleh balik ke tidak masa kenduri Liza nanti......dia ckp abg man tgh nak pujuk memujuk laaa tu heheeh......aku ckp dekat Achik...balik laaa bukan selalu blh balik....mak mesti seronok kalau family achik balik.......si fahmi lak tangan dia patah?? terkejut gak aku tapi achik ckp tak der apa-apa dah ok kena simen ermm mcm2 laa fahmi ni heheh. memang nakal sikit budaknya..kalau dengan aku and pak anjang dia memang manja ada jerr bendanyaaa....

Aku dekat opis lagi masa update blog...memang penat tapi bila aku tgk jalan jem nak mampus terbantut nafsu aku nak balik....kalau jalan jem mcm tu lagi laaaaaaaaa aku letih nak drive huhuhu...lepas maghrib laa aku balik...tunggu jalan clear sikit.....ok laaaa all blogger dan tetamu blog ni terima kasih dan salam..doa aku kalian semua sihat sejahtera.
6 Responses
  1. rizz Says:

    alolo siannye kat rhudy..wekend g la joging jga stamina tuh haha


  2. Hezesuze Says:

    aduyaiiii!!
    ciannya sis tgok ang ni rhuddy..
    sape ang punya boss beso..meh kenal kan ngan sis...
    biar suh dia jgn bg keje byk sgt kt ang...hehehe brani ke???

    pepun sis kepinging mau ketemu sama kamu deh...


  3. Hezesuze Says:

    aduyaiiii!!
    ciannya sis tgok ang ni rhuddy..
    sape ang punya boss beso..meh kenal kan ngan sis...
    biar suh dia jgn bg keje byk sgt kt ang...hehehe brani ke???

    pepun sis kepinging mau ketemu sama kamu deh...


  4. CikLola Says:

    adey..sian bro rhuddy...

    nk wat cm ner...org2 pcykn bro rhuddy jek...

    ape3 pn jaga diri ekh..


  5. b-boy Says:

    motif badan makin susut...? nak kate lagi slim dari kak heze le tu.. ekekekke


  6. Rhuddy Says:

    Rizz - jom jogging sama-sama hahahahah

    sis heze- mcm tu laa akak..nanti kiita ketemu yaaa...ada special even nanti sy nk ajak hehe

    Lola - yer adikkuh lola nk wat camne ni laa keje bro huhuhu sian kan heheh

    B-Boy- memang laaaa bro dh slim skrg hahahahaha sis heze bukan sahaja slim tapi kentot hik3x larikkkkkkk takut kena baling ngan selipar


Post a Comment