AkU MaSiH Di SiNi

Di SiNi AkU MaSiH KaKu MeNaNtI

Di himpit di cengkam rindu,

gerimis duka ku menggamit kenangan silam,

resah nan pilu menghampiri.............

c/o

Sayang ku mungkir pada kejujuran mu,

menolak segala bahgia dihadapan ku,

kasihku mungkir pada kata janji ku,

berlari aku jauh dari cintamu,

ku kesali,

(Credit to Hazami---Mungkir Bahagia)

Hari ini hari paling relaks dalam hidup aku.....sehari suntuk aku just tido jerk sampai tengok TV. Ingat nak tengok wayang tapi duit tak masyukkkkk laaa. Tengah pokai plak sekarang ni so terpaksa laa tahan diri dari membazirkan duit yg cukup-cukup sampai dapat gaji. Ermmm kalau dapat tengok The Wild pun ok gak tidak pun Over The Hedge.

Lepak punya lepak kat umah tak sedar dah pukul 9 mlm. Perut plak lapar ..apa lagi perut teringin nak makan coslow dekat medan selera ampang ala dekat dengan Galaxi tu. Sedap coslow dia manis-manis sikit. Balik dr makan terus tido tak hengat hehehe.(kenyang sangat).

Kadangkala korang mesti terasa kan punya laa malas nya nak bangun pagi isnin nak pi keje. dah dua hari cuti pastu nak bangun pagi-pagi pegi keje memang adussssss macam malas sangat. Mata nak buka pun payah bebenor kena paksakan diri baru laa bleh bangun. Kalau tak ingat keje and nak cari rezeki rasa masih terperap kat tempat tido huhuhu.

orait rasa sampai sini dulu..dah tak der idea nak type apa. ngeh ngeh...ciowww

0 Responses

Post a Comment